Sexannonser

Invandrar smaker, kan det vara något?

Invandrar smaker, kan det vara något?

Invandrarkille kille på 32 år som är oskuld. Ser bra ut, med en väl tränad kropp, 185 cm lång och väger 75 kg. Jag söker efter en mogen kvinna/or i åldern 20 till 40 år, med stora blygdläppar, som kan lära upp mig inom sax, även analsex, dock inte något bisarrt. Jag reser gärna till dig.

Skynda dig att svara seriöst med foto, vilket ger förtur, behöver inte vara naket. Glöm inte adress och mobilnummer, så får du garanterat svar, eller så kanske får du göra allt du vill med mig. Detta är första gången jag annonserar, så jag hoppas på lite nybörjartur. Utseendet spelar mindre roll, men ärlighet, diskretion och renlighet är krav. Puss och kram!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *