Sexannonser

Söker en tjej för mer än bara enstaka sexträffar

Söker en tjej för mer än bara enstaka sexträffar

Jag är en helt vanlig svensk kille. Jag är 183 cm lång, väger cirka 85 kg. Jag har normalstor penis, som fungerar mycket bra. Jag söker en tjej för lite mer än bara enstaka sexträffar. Din ålder bör ligga runt min. Jag är 33 år, och bor i centrala Göteborg. Jag tycker väldigt mycket om sex. Inget äckligt och perverst, utan bara vanlig mjuksex där båda njuter.

Jag gillar att titta på porrfilm och det hade varit kul om du också gillade det. Jag tycker också om analsex, men det är inget krav. Låter detta intressant, så tveka inte, skicka mig ditt svar idag! Bifoga gärna i ett foto på dig. Jag lovar att svara alla som jag får svar av. Jag lovar dig 100% diskretion och kräver detsamma av dig. Denna annons är seriöst menad, så hör av dig nu! Västsverige!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *