Sexannonser

Ålderdomshemmet närmar sig, men fortfarande kåt

Ålderdomshemmet närmar sig, men fortfarande kåt

Men jag har mycket kvar att ge, och förhoppningsvis även att ta innan det är tid för det. Jag är en 53-årig kille, som är ärlig, frisk, renlig med en ganska mullig kropp och en kort, grov snopp.

Jag söker efter en tjej, 25 till 55 år, som vill träffa en omtänksam kille som vill smeka, leka och älska med dig. Du som vill uppleva lite mer än en bara en missionär under täcket hör av dig.

Jag vill gärna leva ut alla mina fantasier och drömmar jag har, även dina, så länge vi båda finner njutning av det. Är du rakad ibland tänder jag på alla cylindrar. Jag finner stor njutning i att använda läppar och tunga på dina mest känsliga ställen, om du känner för det.

Jag vill älska med dig en varm sommardag på en klippig strand eller en blomstrande sommaräng. Om vädret inte tillåter utomhuslekar har jag en öppen spis med en mjuk fäll framför. Ett glas vin och några jordgubbar är väl inte helt fel att inleda en avslappnad mysig kväll med. Vill du långsamt strippa och avslöja mer och mer av din kvinnlighet för mina uppskattande ögon och oblygt visa upp dig är du en ängel.

Du har säkert egna fantasier som vi kan prata om när du svarar, för visst svarar du? Du ångrar dig inte. Om du funderar på mitt utseende, så visar fotot en del, resten tar vi på tu man hand. Gärna svar med mobilnummer och har du ett foto som visar hur du är skapt så vill jag gärna se det, men inget krav.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *