Sexannonser

Vill du ha sex på dagtid?

Vill du ha sex på dagtid?

Jag är en man som längtar efter en härlig kvinna att ha sex med. Du kan vara lång eller kort, mörk eller ljus, smal, lite mullig, men inte allt för tjock. Din ålder kan vara upp till 45 år, men det väsentliga är att du tycker om mjuksex i olika former.

Du ska veta att jag är gift och har barn i ett helt normalt förhållande, förutom på en punkt. Och det gäller sexlusten hos min fru – hon vill bara ha den normala missionärsställningen ett par gånger i månaden. Bara en sådan sak att jag inte får slicka henne, gör mig tokig – jag som älskar att slicka en nybadad fitta och rumpa i en 69:a. Därför söker jag nu dig som är frigjord från sexuella hämningar och som vågar pröva olika erotiska upplevelser, dock inte S/M och toasex.

Du kanske också är gift eller sambo, men inte får vad du önskar hemma, eller så är du ensamstående och bara längtar efter sex. Vi kan ta och hjälpa varandra. Ditt utseende spelar mig mindre roll, bara du är renlig och ärlig. Nu till mig, jag är 42 år, och ser mycket okej ut enligt andra. Mina mått är 180 cm, 82 kg, med en helt normalstor stake. Är snäll, lättsam och pålitlig. Söker alltså inte något nytt förhållande, utan bara sköna sexträffar tre, fyra gånger i månaden.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *