Sexannonser

Lystring tjejer och par som vill ha sex!

Lystring tjejer och par som vill ha sex!

Jag är en öppen, glad och trevlig kille på 38 år, med mycket fördelaktigt yttre, 187 cm, 74 kg, 19 cm.  Jag lever idag i ett förhållande med alldeles för lite sex, så därför söker jag efter både tjejer och par som, liksom jag, gillar skön och varierande mjuksex i mängder. Ålder spelar ingen roll, det viktiga är att ni är rena, fräscha och har en stor sexuell aptit och utstrålning.

Både svenskar och personer av utländsk härkomst kan svara mig. Jag är spontan och nyfiken av mig samt öppen för alla era spännande förslag. Skynda er att svara en sexuellt utsvulten kille, som har massor att ge er. Svar önskas helst från Södermanland och Stockholm, men inget krav.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *