Sexannonser

Vill ha en tjej i Småland/Halland!

Vill ha en tjej i Småland/Halland!

Är en 50-årig skild man, söker tjejer, som älskar sex i alla former, dock inget våld. Jag älskar att slicka er både fram och bak. Tycker mycket om 69:an. Har ni några udda sexdrömmar som ni skulle vilja uppleva, så ställer jag gärna upp. Jag har inga som helst fördomar. Kanske ett par som bara vill ha en åskådare. Jag vet att ni finns där ute, så skriv några rader nu, det här stannar helt mellan oss.

Jag är diskret och seriös. Er ålder, nationalitet och utseende spelar ingen större roll, bara ni är seriösa, diskreta och mycket kåta. Gillar munsex, analsex, onani och kanske lite sex med leksaker. Jag reser lite i jobbet, så jag önskar svar från hela landet. Foto vore kul, men är inte ett krav. Alla får svar, oavsett vem du är.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *