Sexannonser

Vill du vara min sexpatient?

Vill du vara min sexpatient?

Gillar du att leka doktor, och skulle du vilja vara patient hos en 43 årig, snygg och trevlig kille på västkusten? Jag gillar doktorslekar där jag antingen spelar patient eller själv är doktor. Jag har inget krav på utseende, ålder eller hur ni ser ut. Kvinnor, par men även killar med rätt inställning kan svara mig.

Som patient är jag lite blyg för att klä av mig inför en undersökning. Som doktor har jag vit rock och undersökningshandskar, och det är du som ska vara lite blyg. Enklast är det om ni bor i Götaland för träffar, men även Stockholm går bra, är ofta på jobb där. Berätta om era önskemål och telefonnummer så hörs vi snart för trevliga och sköna undersökningar och behandlingar.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *