Sexannonser

Vill du hjälpa en transa att känna sig som en riktig kvinna?

Vill du hjälpa en transa att känna sig som en riktig kvinna?

Halmstadstransa söker dig kvinna, som känner förståelse för en kille som trivs med livet allra bäst när jag får klä om till kvinna. Du är den jag kan ringa till eller komma hem till när jag känner att det är tungt.

Är sambo, men har ingen som helst förståelse hemifrån. Jag tycker om att ha dagar då jag är för mig själv, så jag kan byta om, måla mig och ge mig ut i bilen till någon plats där jag ostört kan röra mig som kvinna, gå och shoppa, prova kläder, gå på restaurang med mera.

Hemma hos dig skulle vi kunna ha det trevligt på många sätt. Du skulle kanske kunna få mig att känna mig som en riktig kvinna. Jag är 45 år, och hoppas att du svarar som bor i eller inte alltför långt ifrån Halmstad.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *