Sexannonser

Gummisex i Göteborg!

Gummisex i Göteborg!

Jag är en sportig och kreativ kille med välvårdat inre och yttre på 39 år. Min dröm är att finna en likasinnad person eller ett par, som gillar sex i olika former med gummikläder och tillbehör för spännande rollspel, gärna lite udda lekar, fast inget våld.

Helst rakat, slick och sug, oljor, analt, massagestavar, lättare bondage med mera. Har en härlig uppsättning med många olika plagg, många transparenta. Visst finns du eller ni, våga svara mig nu!

Vad som krävs är 100% renlighet, friskhet samt att vi behåller allt om våra intressen för oss själva. Att du eller ni är ärliga och seriösa, lever ett socialt ordnat liv utan droger och är ni rökfria är det ett plus.

Söker i första hand en tjej eller ett par med stort intresse för latex. Är du tjej får du gärna arbeta som sjuksköterska, dock inget krav. Ålder egal. Var du bor spelar ingen roll, reser gärna en bit. Alla svar med full diskretion och foto är ett plus, behöver inte vara naket. Vänta inte, svara nu, så kanske vi kan få till ett möte inom den närmsta tiden och se om kemin stämmer! Visst låter det spännande och pirrigt?

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *