Sexannonser

Vågar du ha sex med mig?

Vågar du ha sex med mig?

Jag är en trevlig, mycket vältränad och välutrustad man på 35 år som söker efter frigjorda och fräscha tjejer, kvinnor, väninnor och par (även där han är bisexuell) med stil och i åldern 18 till 60 år, för sköna fantasifulla träffar. Jag gillar alls typer av sex. Själv är jag gärna undergiven om det passar er. Det är dock viktigt att inget görs mot någons villa. Våld och tvång är inget jag är intresserad av.

Nationalitet och civilstånd saknar helt betydelse. Själv är jag gift. Svara med adress, mobilnummer och foto. I ditt svar vill jag även att du berättar lite om dig själv, vad du gillar och har för sexuella fantasier. Ju frigjordare du skriver desto bättre.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *