Sexannonser

Söker ett par eller en kvinna, som vill älska med känsla

Söker ett par eller en kvinna, som vill älska med känsla

Hej! Jag är en 40 årig man med ett troget förhållande bakom mig. Nu har jag blivit lämnad ensam, och söker därför ett par eller en kvinna, som vill älska med känsla. Är social och kan föra mig i sällskapslivet.

Tycker om rollspel, sexlekar, gärna framför eller bakom kameran, sexiga kläder och sex på annorlunda ställen. Fantiserar ofta om att vara två om en kvinna som vill hålla på länge. Inget bisexuellt, men vågar kanske om känslan infinner sig.

Kvinna som vill ha en älskare, kanske vid sidan om, går också bra. Är det inget par som nappar, är det dig jag söker. Det spelar ingen roll hur du ser ut, eller hur gammal du är, men det ska vara kåtglans i blicken. Alla svar besvaras, foto har förtur.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *