Sexannonser

Se hit tjejer mellan 18 och 40 år!

Se hit tjejer mellan 18 och 40 år!

Är du som jag intresserad av udda material som plast, det vill säga plastsnibbar (blöjsnibbar)? Obs! Inte toasex. Kan du tänka dig att suga på en napp då är vi likasinnade. Detta är 100% seriöst, så jag väntar mig endast seriösa svar. Det spelar ingen större roll var du bor i landet, bara du finns.

Jag ser bra ut enligt andra och har haft några längre och fasta förhållanden tidigare, men vill nu kunna ha en blöjsnibb på mig under samlag. Detta inte är så lätt att föreslå till någon som inte vet vad det innebär. Ta gärna ett foto på dig med napp i munnen så vet jag att du är helt seriös, men det är ej ett krav. Kräver 100% diskretion. Endast kvinnor gör sig besvär att svara mig. Bor i Stockholm. Är du bara lite nyfiken på det här så kan du skriva i alla fall.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *