Sexannonser

Amatörfotograf söker tjejer, killar och par

Amatörfotograf söker tjejer, killar och par

Jag söker tjejer, killar och par som vill bli fotograferade och eller filmade. Till exempel du tjej som vill överraska din kille med ett par fräcka foto, men vill ha lite bättre resultat än det blir när du sätter kameran på en stol och sätter på självutlösaren.

Ni par som vill göra en egen porrfilm, men som tycker att resultatet med en videokamera på ett stativ blir lite stelt, eller så kanske ni helt enkelt inte har någon videokamera. Vad det än gäller så ska jag göra mitt bästa för att ni ska bli nöjda. Hitintills har ingen som jag fotograferat eller filmat varit missnöjd med resultatet.

Jag har all utrustning som behövs. Skriv ett svar om era önskemål och er adress och/eller mobilnummer, så svarar jag så fort jag kan! Jag bor i södra Dalarna.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *