Sexannonser

Omättlig kille söker tjejer!      

Omättlig kille söker tjejer!

Hej alla kåta tjejer. Här finns en kåt kille som vill prova på all sex utom bög och bajs. Jag vill veta mer om våtsex. Finns det någon kåt, frisk tjej som vill visa mig det mesta om sex. Jag är omättlig, jag vill ha mer. Vågar du svara? Du får en frisk, kåt kille på 26 år med en grov kuk som vill knulla dig länge.

Åldern har ingen som helst betydelse, du ska bara vara frisk, ren och diskret. Knullar dig gärna i analen också om du vill, men inget krav. Du ska helst vara smal, gärna ha stora bröst och vara rakad mellan benen. Söker även två tjejer för sköna trekanter. Jag knullar gärna negresser och mörkhyade tjejer. Skynda er och svara mig nu. Du/ni ångrar er inte.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *