Sexannonser

Härskare söker nya sexslavar

Härskare söker nya sexslavar

Hej. Jag är en härskare som söker slavkvinnor! Har du en lång erfarenhet av eller fantiserar du om att försöka bli sexslav? Jag har haft en utmärkt slavkvinna i 5 år. Hon har nu flyttat ur landet och jag letar därför efter nya. Skulle också vilja prova att ha flera samtidigt om någon vill det. Jag kan inte få nog av det här!

Accepterar slavkvinnor som vill ha allt från enkelt smisk och lätt piskning till ett komplett paket med vad jag kallar ”tortyr”. Har massor av utrustning och en god fantasi! Mina favoriter är: rep runt armar och ben. Binda dig fram eller bak och sen sakta klä av dig tills du är helt naken. Om du inte är rakad kan jag börja med det. Sedan fäster jag några klämmor på fittläpparna och några på brösten innan jag piskar dig.

Om du är mogen för mer smärta använder jag ljus och droppvax över hela din kropp som är bunden till sängen. Jag använder en dildo i fitta och rumpa och kör vidare tills du får en orgasm som du inte har känt förut!! Ibland tar jag mig god tid och använder min fantasi och massor av rep, klämmor, piskor etc.

Jag kan hålla på i timmar om du lyckas utstå så länge! Hur länge behöver du vänta mellan varje orgasm? Jag är väldigt allvarlig och gör det här bara för att det tänder mig mer än någonting annat!! Skicka ett svar så kan vi prata om gränser och fantasier. Jag bor i Malmö, men kan träffa dig i de största städerna i södra Sverige!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *