Sexannonser

Mogen kvinna sökes av en kåt kille på 28 år

Mogen kvinna sökes av en kåt kille på 28 år

Jag är en kåt kille på 28 år, som tänder enormt på mogna kvinnor. Är du en kåt kvinna mellan 40 och 70 år, som vill ha en mycket yngre kille i sängen, tveka då inte utan fatta modet och skriv ett svar till mig direkt. Två väninnor kan också svara mig.

Jag ser bra ut enligt andra och har haft sex med många tjejer i min egen ålder. Jag bor i södra Skåne, så det vore bra om ni bodde i närheten. Det är bara mjuksex som gäller med mycket fittslick, härliga avsugningar och sköna knull. Att lära känna varandra via en träff på stan först vore trevligt.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *