Sexannonser

Äldre undergiven kvinna sökes!

Äldre undergiven kvinna sökes!

Jag är en 32-årig man i Uppsala, som har en dröm som jag nu vill förverkliga. Jag drömmer om att träffa en kvinna som är mycket äldre än jag, gärna över 50 år, som vill leka olika rollspelslekar med mig. I lekarna kommer rep att vara en viktig ingrediens.

Skriv ett svar och berätta vad du tänder på! Gränserna sätter vi givetvis tillsammans. Ditt utseende är oviktigt, men du får gärna vara lite mullig, dock inget krav. Jag är fullt frisk, blodgivare och har en stor sexuell fantasi. Jag har också erfarenhet av rollspelslekar, så jag kan garantera att du får vad du vill ha. Den här annonsen är seriös, så våga ta chansen att svara mig nu!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *