Sexannonser

Kåt hemmafru från Malmö som gillar fisting

En mogen kåt kvinna från Malmö

Hej killar, jag heter Julia och jag är en mogen kvinna från Malmö. Jag är seriöst en sexmissbrukare och jag letar desperat efter en sexdejt med dig. Min preferens inom sex är att jag gillar fisting. Men jag är också entusiastisk över alla andra förslag och jag gillar allt som är tabu. Men om du gillar fisting föredrar jag det. Dessutom är jag också väldigt ohämmad och skulle vilja bli knullad utan kondom.

Självklart är hälsa ett grundkrav för oskyddat sex! Men det är också väldigt enkelt. Jag njuter bara av att knulla när det inte finns någon kondom mellan oss. För ett sexmöte har jag det perfekta kärleksboet för oss. En god vän är i USA i några månader och gav mig nyckeln till hennes lägenhet.

Jag letar just nu efter en sexpartner i dejtingcommunityt på Internet, någon som jag kommer att njuta av under privata sexmöten med mina föredragna sexpreferenser. Förresten, jag gillar riktigt coola saker! På ett sexmöte vill jag bli knullad både i rumpan och fittan. Du kan också slicka min fitta rikligt tills det droppar av sexlust.

Om du känner för kisslekar så kissar jag över dig eller så kissar du över mina bröst. Jag är också ödmjuk och tycker om när jag blir hårt hanterad. Så du ser att det finns många heta idéer som vi kan testa tillsammans på en sexdejt!
För ett sexmöte har jag inga ekonomiska avsikter och du kan knulla mig gratis!

Eftersom jag verkligen inte är besöksbar bör vårt sexmöte helst äga rum antingen hos dig eller på ett hotell. Huvudsaken är att jag får det jag behöver av dig och kan leva ut min fisting-preferens! Men vi kan också gå på sexbio eller ha sex i bilen på rastplatsen i skogen.

Så om du är tillräckligt kåt på mig, kommer du på någon plats vi kan träffas. Så jag hoppas få ett meddelande från dig mycket snart. Vi bestämmer sedan allt annat på vår smartphones. En stor kyss på din förhoppningsvis feta penis!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *