Sexannonser

Jag letar efter en Slavflicka

Jag letar efter en Slavflicka

Jag letar efter en stygg kvinna som kommer att bli min personliga slavflicka. Dina gränser respekteras naturligtvis, men tillsammans kommer vi genom snuskiga lekar att flytta dem. Jag är 43 år, 175 cm lång och väger 75 kg.

Jag älskar alla typer av sex, och särskilt S/M och snuskiga rollspel i den här genren, där jag har många års erfarenhet, har alltid lagt till ett mått intim närhet. Jag ställer hårda krav och leder dig in i ett universum där du under leken är helt i min makt.

Du kommer att domineras och förnedras, både fysiskt och mentalt såväl som muntligt.

Du är redo att lyda och tjäna mina önskningar genom snuskiga och gränsöverskridande lekar, men alltid med förtroende, säkerhet och respekt för varandra.

Du har bevisat din position som min slav och anser därför att uppfylla mina önskemål, det är en självklarhet.

Du är beredd att bli uppfostrad och underkastas mina förväntningar och krav på en slavflicka. Genom att utvecklas under leken kommer du att lära känna din plats och se det som ett stort nöje att få behaga, tjäna och tillfredsställa din Herre.

Under våra lekar kommer slavflickan att vara min rättmätiga egendom och därmed stå till mitt fulla förfogande. Därför måste du ha gjort det helt klart för dig att du under lekarna ger upp rätten att bestämma över din egen sexualitet och bara gör allt för att tillfredsställa din Herrens önskemål.

Du kommer att användas hårt, förnedrande och förödmjukande, beroende på vad som ger mig den största tillfredsställelsen för tillfället. Jag använder mycket rollspel som den totala sexuella exploateringen.

Vi kommer alltid att leka med respekt och empati och känsla för varandras signaler, och alltid i säkerhet och med förståelse för varandra. Jag är dominerande, strikt, krävande men rättvis. På samma sätt är jag en empatisk och glad man som värderar förtroende och kärlek mellan Herre och slav.

I förhållandet, som en naturlig kurs, kommer det också att finnas utrymme att njuta av varandras fulla och ömsesidiga respekt, säkerhet, förtroende, skratt och intimitet. Det är mycket viktigt att bygga upp ömsesidiga känslor och en trygghet.

Men i vårt snuskiga universum överlämnar du dig helt till mina önskemål och krav. Du lämnar över dig till att användas och utbildas så att du med tiden utvecklas från en simpel slampa till en duktig och lydig slavflicka. Har du ovannämnda intressen, skicka mig en bra och grundlig ansökan samt en bra bild på dig.

Låt oss se om vi kan ha några roliga, snuskiga och spännande stunder tillsammans…

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *