Sexannonser

Jag vill träffa två kvinnor som vill dela en man

Jag vill träffa två kvinnor som vill dela en man

Är en man som söker efter två kvinnor! Jag är 49 år, 187 cm, 78 kg, blond, ogift, barnlös, egen firma, hus i Stockholm, men bor utomlands under vintern. Söker efter två kvinnor som vill dela på en man. Ni tycker om sällskap med tjejsnack under dagen och manlig uppmärksamhet på kvällen samt orgasm på natten.

Det är inte alltid en man kan klara av orgasmen, då är det bra att ta till reserven som ni ordnar själva utan en man. Det kan ju vara pirrande, om jag bara finns med som ett passivt sällskap med smekningar och kyssar. Jag har mycket god erfarenhet av detta det funkar mycket bra. Prova något nytt, kanske med din väninna? Foto önskas.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *