Sexannonser

Jag behöver dig för sex!

Jag behöver dig för sex!

Jag är en trevlig man på 44 år, som under en lång tid levt ett i helt sexlöst förhållande. Jag är 167 cm lång och lite mullig. Är snäll, har humor, är frisk, ser ganska bra ut, är ärlig och ganska välutrustad där nere.

Vill komma i kontakt med en förstående tjej mellan 25 och 47 år, som vill tillfredsställa min sexlängtan. Du bör helst inte vara så lång och du får gärna vara lite mullig med stora bröst, men inget krav. Skynda dig att svara nu, jag väntar och längtar!

Vem vet, kanske blir vi mer än sexvänner. Jag bor i Örebro län och önskar svar med telefonnummer och foto, behöver inte vara naket.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *