Sexannonser

Vill träffa kåta tjejer för knullstunder och telefonsex

Vill träffa kåta tjejer för knullstunder och telefonsex

Är en mycket kåt 25 årig kille, 194 cm, 92 kg, med bra kropp och utseende. Vill träffa kåta tjejer för heta knullstunder och härlig telefonsex. Är alltid kåt och gillar allt utom toasex. Älskar att slicka en fitta, bli avsugen, knulla i fittan eller analen. Sprutar helst i mun och ansikte. Vill träffa dig tjej som vill knulla flera gånger per dygn. Vill även bli tvingad att göra det skönt för dig. Är du en spermaälskare är det en stor fördel.

Vill ha svar från alla i hela landet. Skriv ett svar om vad du vill göra med mig, eller vad jag får göra med dig. Skicka gärna foto, men inget krav. Alla får svar. Vi värmer upp med en bra porrfilm. Kanske vill du bara posera för mig medan jag runkar, allt är okej för mig. Svara nu en kroniskt kåt 25 årig kille, så kanske vi kan knulla redan i morgon. Stockholm och övriga landet kan svara mig!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *