Sexannonser

Vill träffa kåta par och tjejer i Skåne

Vill träffa kåta par och tjejer i Skåne

Jag önskar att få träffa kåta par och tjejer mellan 18 och 60 år, som älskar många, långa och svettiga knull med mycket slick, sug, massagestavar, 69:or, dubbelmackor, orala-, vaginala- och anala orgier med mera.

Ni behöver inte se ut som fotomodeller, men det gör ju förstås inget om ni gör det. Nationalitet och hudfärg, eller om ni är gifta, sambo eller singlar saknar betydelse. Det är dock viktigt att man kommer bra överens. Jag som vill träffa dig är en gift kille på 47 år, 176 cm, 92 kg, blond, blåögd, solariebrun, vältränad, glad, kåt, charmig, seriös, ärlig, trevlig, lätt att umgås med och pratar gärna med folk.

När jag inte jobbar ägnar jag mig helst åt dykning resor, sex, busiga upptåg, vinprovning, gå ut och dansa och ta några öl. Annars är jag helt normal. Jag gillar det mesta inom sex, till exempel gruppsex, porrfilm, telefonsex, sexiga kläder, massagestavar och andra sexleksaker.

Svara mig och berätta vilka ni är! Hoppas på många härliga och kåta träffar med er. 100% renlighet och sjukdomsfritt tar jag för givet. Svara gärna från nordvästra Skåne, men svar från hela landet uppskattas eftersom jag reser en hel del.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *