Sexannonser

Vill ni vara med på fotografering och videofilmning?

Vill ni vara med på fotografering och videofilmning?

55-årig kille i sydvästra Sverige med fotografering och videofilmning som en seriös hobby, söker nu kåta tjejer, 18 till 40 år, som jag får fotografera när ni poserar nakna och i sexiga underkläder och högklackade skor. Jag vill videofilma när ni onanerar med löskukar, massagestavar och annat, även analt.

Fotona och filmerna blir vår välbevarade hemlighet, ingen annan får se dem. Jag söker också två bisexuella eller lesbiska tjejer som jag får filma när ni har tjejsex. 100% diskretion. Jag söker också tjejer med stora bröst och intimsmycken.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *