Sexannonser

Vill ni ha en sexleksak!

Vill ni ha en sexleksak!

Söker mycket dominant kvinna eller ett par (gärna äldre), som vill ha en sexleksak som ni får behandla precis som ni vill. Jag vill att det ingår vissa saker som bondage och aga med mera samt att ni får mig att ta på mig höfthållare och svarta nylonstrumpor.

Själv är jag en kille i 40-årsåldern med en mycket smärt och pojkaktig kropp. Jag bor i Småland. Var ni bor spelar ingen större roll, inte heller hur ni ser ut. Jag vill att ni svarar med ett meddelande där ni beskriver vilken behandling ni ska ge mig. Ett sexigt foto vore roligt också, men inget krav. Skynda er att svara så jag får lyda era order nu.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *