Sexannonser

Vill ha smisk på bara stjärten

Vill ha smisk på bara stjärten

Smisk på bara stjärten önskas av superkåt 45 årig man. Jag klär mig gärna i nylonstrumpor, strumpebandshållare, stringtrosor och högklackat. Drömmer så vansinnigt mycket om att få ställa upp med min stjärt för att ta emot klatschar på bara rumpan. Har inte tidigare provat på S/M-sex, men lockas mycket av tanken.

Kan också tänka mig att bli dominerad av antingen en man eller kvinna eller varför inte båda på en gång? Njuter du (ni) av att få dominera mig, jag njuter av att få vara en mes. Är jag lydig och gör vad jag bli tillsagd belönar ni mig. Jag, suger jag mycket gärna såväl kuk som fitta. Jag tar gärna emot en stor kuk i mitt stjärt hål, liksom jag stoppar min egna kuk i kvinnans båda hål. Jag kan göra allt faktiskt. Är blodgivare, renlig och diskret. Finns i Göteborgstrakten.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *