Sexannonser

Vill endast ha unga tjejer

Vill endast ha unga tjejer

Jag söker efter unga tjejer, 18 till 30 år. Jag är en trevlig kille på 41 år, som annonserat flera gånger, men inte fått något svar. Var finns ni seriösa och ärliga tjejer och par, som vill svara en fräsch, frisk och kåt kille i Stockholm. Jag är kåt till tusen, och jag önskar kontakt med en söt, kåt tjej eller två.

Jag är 186 cm lång och väger 89 kg och har brunt här till axlarna. Jag gillar att sport och jag älskar sex. Jag älskar att slicka din våta fitta tills det går för dig flera gånger. Ja, jag vill använda min tunga och mun på ett sätt så att du/ni lär njuta så mycket som möjligt. Det gör inget om ni är blyga.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *