Sexannonser

Vill du eller ni använda en grov kuk?

Vill du eller ni använda en grov kuk?

Grovt utrustad som jag tycker det är synd att inte använda kuken mer. Alla som känner att ni skulle vilja ta del av en grov kuk, hör av er till mig med ett svar. Jag är en kåt, fräsch man på 49 år. Ställer i princip upp på det mesta så hör av er med era egna sexfantasier. Gärna rollspel i olika former, foto och film.

Er ålder spelar ingen större roll, ni kan vara smala, mulliga eller tjocka med stora eller små bröst. Skulle ni råka vara ett par, som är intresserade av att ha lite extra kuk i sängen, så hör av er till mig idag. Jag är lite bisexuellt nyfiken, men det är inget krav. Det är mycket man skulle vilja göra men inte alltid vågar. Skriv ett svar till mig nu! 100% friskhet, renlighet och diskretion. Jag svarar alla som bifogar foto och telefonnummer!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *