Sexannonser

Ung tjej sökes för härliga slick

Ung tjej sökes för härliga slick

Ung tjej sökes som är smal, vacker, sensuell och halvrakad för härliga slick, med stay-ups. Du ska tycka om att suga en stor kuk. Jag är en ungdomlig kille, född 1978, 179cm och 75 kg, blond, sexig, muskulöst byggd, mycket kåt och tillgiven på alla vis. En god människa. 100% frisk, renlig och diskret, liksom du.

Jag är en konstnärlig kille, mitt yrke är att laga mat. Jag är singel och trivs med livet, men saknar någon som är kåt och god som jag. Jag har mycket att ge till någon som vill ha både sex och förtroende till mig. Svara med foto, till en kåt skorpion.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *