Sexannonser

Tjej/tjejer sökes!

Tjej/tjejer sökes!

Är en 32-årig kille, som söker en eller två kåta tjejer. Jag är 170 cm lång och väger 68 kg, och mörkblond. Jag tycker endast om mjuksex typ, smek, slick, sug och knull i båda hålen. Samt att bli omhändertagen av en eller två kåta tjejer.

Din eller er ålder kan vara mellan 18 och 40 år. Ni måste vara renliga och helt fria från sjukdomar. Jag är blodgivare och mycket renlig av mig. Ni som svarar, skriv vad ni vill göra med mig och berätta på ett sexigt sätt om er och vad ni tycker om. Så kanske vi kan träffas och om ni bifogar ett foto, så garanterar jag svar och eventuellt en träff, och då inga engångsträffar. Kanske ett förhållande?

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *