Sexannonser

Sydamerikans kille söker vit tjej

Jag är en kille på 32 år, 170 cm lång och väger 68 kg, som vill träffa dig tjej mellan 18 och 40 år, som kan tänka dig ett skönt sexförhållande då och då. Jag älskar sex, att slicka mus och göra dig riktigt kåt innan jag sätter på dig. Jag är en kille från Sydamerika, ganska vältränad, mörkhyad med svart lockigt hår, som älskar vita, ljusa tjejer.

Du behöver inte vara så sexuellt erfaren, för jag tar hand om dig. Jag har även en dröm om att få älska med två tjejer eller ett par där hon behöver en extra krydda. Du ska inte vara tjock. Renlighet och friskhet är ett krav. Bor i Stockholm i egen lägenhet. Kontakta mig så får du garanterat svar! Hoppas på ditt svar snarast. Endast intressera av sex med tjejer.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *