Sexannonser

Sträng och dominant kille!

Sträng och dominant kille!

Söker efter en undergiven tjej eller ett par mellan 18 och 50 år, för bondage, spanking, rollspel och förnedring. Du ska se dig själv som den sexleksak du faktiskt är, du gör allt som står i din makt för att lura mig, din herre, men nöjd med det du får.

Allt ska dock ske med lite stil och finess, det är såklart att du och jag sätter upp reglerna för vad som ska ske och hur sträng du vill att jag ska vara mot dig. Jag gillar långa förspel som kan växla mellan ömhet och dominans, för mig är det A och O att se en kvinna njuta av min behandling. Men för att detta ska fungera krävs ett stort förtroende. Därför är det min uppfattning att vi låter relationen oss emellan få ta lite tid att bygga upp.

För övrigt så ser jag det som självklart att du gillar att klä dig i fräcka underkläder, höga klackar och med en hård make-up, ser också gärna att du är vältränad och erfaren av denna typ av lekar, men det har är inget krav. Har jag väckt ditt intresse, så svara mig direkt. Om du tror att du är rätt kvinna för mig.

Jag är 43 år, trygg, välutbildad och lever ett ordnat liv med bra jobb och utan några sociala problem. Jag är 180 cm, 70 kg och ser enligt andra mycket bra ut. Då jag reser mycket i jobbet, spelar det ingen roll var du bor, men gärna i Stockholm, Linköping eller Norrköping, vilket är en fördel.

Du tjej/kvinna som verkligen behöver en fast hand i sängen, gift eller ej, tveka inte! Alla svar med foto och mobilnummer får svar. Denne annons är 100% seriös. Inga patetiska killar tack. Svara nu!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *