Sexannonser

Söker en kåt och mysig tjej för skön sex

Söker en kåt och mysig tjej för skön sex

Kille på 38 år i Kalmar, söker en kåt och mysig tjej att ha det skönt med i sängen. Din ålder och utseende har ingen större betydelse, men du får gärna vara lite mullig. Jag tycker det är viktigt att man kan prata med varandra och kan ta det hela med lite humor. Mina intressen i sängen är vanlig mjuksex, och jag älskar att slicka en blöt fitta samt att bli avsugen.

Det skulle vara roligt att ta lite häftiga bilder om du har lust till det. För övrigt är jag renlig och diskret. Är blodgivare, så fullt frisk. Jag kör gärna några mil för att träffa rätt tjej. Svara snabbt, jag längtar efter dig! Skicka gärna med ett foto om du har!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *