Sexannonser

Sensuell kvinna sökes!

Sensuell kvinna sökes!

Du behöver inte vara bildskön, men utseendet ska ändå vara till din fördel. Du ska kunna ta initiativ och ha lust att prova lite mer avancerade sexlekar. Du ska gilla lack, läder och vackra underkläder. Högklackat eller lår höga stövlar. Du får gärna vara dominant och krävande.

Du får gärna ha stora bröst och breda höfter, dock inget krav. Din kropp bör vara hyfsat vältränad. Din ålder ska vara mellan 20 och 38 år. Jag är en 31 årig kille i Stockholm, som nyligen lämnat ett långt förhållande bakom mig.

Jag har en mycket stark sexualdrift, men vill inte flänga runt på krogen efter en passande sexpartner. Jag är blond, kortklipp med välavlönat arbete och ordnat socialt liv. Mina mått är 181 cm, 83 kg. Jag har ett hyfsat utseende och är ganska så vältränad. Jag lever ett mycket aktivt liv. Jag är positiv, snäll och omtänksam. Jag längtar. Skicka gärna med ett foto i ditt svar.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *