Sexannonser

Rollspel med en riktig läkare inkl prostatamassage

En läkare som ger prostatamassage

En sexdejt med en läkare, är det vad du vill? Jag gillar att undersöka dig i ett hett kliniksexrollspel. Jag kommer att undersöka dina testiklar särskilt noggrant och jag kommer också att kontrollera din prostata. Har du någonsin fått en prostatamassage?

Jag vet hur man gör och kommer att massera din prostata tills du kommer. Din orgasm kommer att vara otroligt fantastisk och du kommer aldrig att vilja ha något annat efter det. För mig är det lika tillfredsställande att ha dig i min rumpa. Jag vill känna dig analt och ha din kuk i mitt trånga rövhål.

Jag söker analsexträffar i Uppsala och om du vågar så hör av dig till mig. Jag kommer att visa dig min samling sexleksaker. Då kanske vi provar på en dubbel penetration och du knullar min röv och min fitta på samma gång.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *