Sexannonser

MILF letar efter en man som vill runka framför henne!

En milf som vill att du runkar kuken framför henne

Hej mina herrar, jag heter Beate, jag är 47 år och skild. Jag kommer från Västerhaninge och bor ensam i ett radhus. Mitt problem är att jag inte har varit intim med en man på länge och jag är nu så kåt. Min tanke är att jag bara vill lära känna en man lite först och att vi sen ses för en sexträff. När vi träffas vill jag att du bara ställer dig upp, drar ner byxorna och runkar kuken framför mig. Om jag gillar det så kommer jag att fingra på min fitta så får vi se vad som händer sen.

Det är är väl en fetisch, eller en fantasi för mig. Något som hjälper mig att komma tillbaka sexuellt igen. Om jag ser vad jag gillar och du har en fin kuk så tar jag den i munnen i alla fall och suger dig tills du kommer. Men du kan också knulla mig direkt om du vill. Jag bara hoppas att du inte tror att det är något fel i huvudet på mig. Jag är bara en MILF som letar efter en man som vill runka framför henne och kanske också bli knullad, *ler*.

Nej, jag är faktiskt ganska så klar i huvudet men efter 5 år utan sex kommer det att ta ett tag innan jag kommer i gång igen. Om du vill kan jag berätta mer om mig själv. Och hur som helst, om du gillar mig och vill runka framför en MILF så är det bara att skriva till mig. Jag svarar garanterat!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *