Sexannonser

Jag söker kåta mogna och fylliga kvinnor

Jag söker kåta mogna och fylliga kvinnor

I norra Småland finns en kåt man som söker kåta mogna och fylliga kvinnor, i åldern 30 till 50 år, även ett par, mellan 45 och 65 år, som vill ha en extra kille i sängen kan svara. Utseendet är utan större betydelse, bara du/ni tycker om mycket slick och sug, gärna lite analt. Jag själv tycker om det mesta tror jag. Så tala bara om vad ni gillar, så kan vi göra det.

Kan även tänka mig att pröva på något riktigt udda med rätt person. Även en mycket kraftig kvinna kan svara då jag skulle vilja stoppa min kuk i en stor, varm, mjuk tjej. Själv är jag smal, normallång och har en normal kuk som gillar att bli sugen och runkad. Skicka gärna med ett foto i ditt svar, men inget krav, 100% diskretion krävs och ges, så att vi kan leka ut alla våra lustar. Gärna mer än engångsträffar.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *