Sexannonser

Invandrarkille söker undergivna tjejer

Invandrarkille söker undergivna tjejer

En vit invandrarkille söker efter undergivna tjejer mellan 20 och 35 år. Själv är jag 29 år, smal och snygg (enligt andra) men framförallt dominant, men inte på något sätt våldsam. Om du tycker om sofistikerade sexlekar där du lyder mina order, är du definitivt en tjej för mig. Då och då kan vi omvända våra roller och då blir jag din sexleksak.

Pålitlig, diskret, utbildad och med konstnärliga intressen, jag är och trevlig att umgås med. Om du har välformad stjärt och lite större bröst är det ett stort plus, men inget direkt krav. Lite mullig eller slank kan du gärna vara. Du bör bo i Kalmar län som jag själv. Skriv ett långt svar och berätta om dina önskningar. Helfigursfoto önskas.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *