Sexannonser

Hemmafru söker otrohet eller en affär

En missnöjd hemmafru som letar efter sex

Hej mina herrar, jag är en missnöjd hemmafru och letar efter en flirt eller en affär med en man från mitten av 30-årsåldern. Jag skulle vilja boka tid med en man direkt som tar mig riktigt hårt på ett sexmöte och knullar alla mina hål.

En gift man är också välkommen att kontakta mig eftersom jag bara letar efter en flirt ändå. Men med genuin ömsesidig tillgivenhet kan det dock också bli en varaktig affär om du också vill det! Men jag är inte i första hand ute efter ett nytt förhållande här, jag vill leva ut min kåthet med en affär och uppleva sexträffar utan hämningar.

Sexträffar på hotell eller hemma hos mig

För min del ser jag gärna att vi har vår sexdejt på hotell eller hemma hos mig när min man är på abetet. Det är upp till dig. Jag är väldigt öppen med det. Om du besöker mig hemma förväntar jag mig dock diskretion, på grund av min nyfikna granne. Hon är är singel, förresten, och det är garanterat så att hon inte har blivit knullad på länge.

Så om du gillar mig så sätt dig ner och skriv direkt till min profil när du har tid och känner för att ha en flirt och sexträffar med mig. Vi ses sen och en stor puss på din förhoppningsvis hårda kuk!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *