Sexannonser

Gifta kvinnor sökes!

Gifta kvinnor sökes!

Jag söker dig kvinna som hamnat i så kallad slentrian rutinsex. Även du kvinna som vill känna dig attraktiv men där maken inte har samma lust längre. Då kan du skriva till mig! Jag är en varm och förstående, stor man på 44 år, 183 cm och 90 kg. Jag har inga drogproblem, röker inte och dricker inte alkohol så ofta. Har ett skapligt arbete. Jag är inte undergiven och ändå inte direkt macho. Motionerar regelbundet, gillar god mat samt är vän av tvål och vatten.

Din ålder bör vara mellan 24 och 45 år. Du bör bo i Mellansverige. Ta nu chansen och svara mig! Jag vet att ni är många. Du bör vara frisk som jag. Jag lovar absolut 100% diskretion. Skriv till mig och sänd med foto, helst i helfigur!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *