Sexannonser

Gift kille med lite speciella önskemål

Gift kille med lite speciella önskemål

33 årig Malmökille, gift, med lite speciella önskemål söker efter en snygg, sexig kvinna med erfarenhet av bondage och S/M. Jag gillar att bli bunden och vara helt utlämnad åt en kvinnas makt. Jag har ingen större erfarenhet av S/M och vill därför att vi inte börjar allt för avancerat. Jag har stor kuk, rakad pung och en vältränad kropp. Utseendet i övrigt är bra, är uthållig och i övrigt rätt sexuellt erfaren.

Du är i åldern 20 till 50 år. Har du någon specialitet så vill jag gärna prova. Du klär dig förstås kvinnligt och sexigt. Jag tycker mycket om munsex och analt. Jag tar gärna, efter uppmjukning en skön löskuk i ändan. Har du någon sexig och skön väninna får hon gärna vara med. Känner du någon kvinna med kuk är jag mycket intresserad av att träffa henne för att bli knullad och suga henne. Svara gärna med telefonnummer och foto.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *