Sexannonser

Dominant man söker liten kvinna!

Dominant man söker liten kvinna!

Jag söker en kortväxt, späd, liten kvinna med små bröst och liten stjärt. Jag är ingen S/M-typ, men är bestämd och dominant. Jag bestämmer helt vad du gör och hur, du är helt i mina varliga men bestämda händer, då jag länge slickar, suger och smeker hela din kropp. Jag borrar in mitt ansikte i ditt sköte och slickar dig intensivt tills din lusta blir gränslös. För att sedan tränga in i dig!

Jag är 34 år, 176 cm, 68 kg, 18 cm, vältränad med litet halvbusigt utseende men annars korrekt, vältalig och kulturellt intresserad. Jag söker just dig, inga lösa sexkontakter alltså. För övrigt är jag frisk (testad) och fullständigt pålitlig. Analsex (är stjärtälskare), rakat och underkläder väcker min nyfikenhet men inga som helst krav. Uppsala och Stockholm med omnejd.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *