Sexannonser

Bondage fantast i Göteborg

Bild henne och runka av dig

Hej, jag är en absolut fantast av bondage och jag letar efter en man som vill binda upp mig. Du ska kunna binda mig tills jag inte har någon chans att röra mig. Lämnar mig så här ett tag. Även om jag ber om att bli löst, lyssna inte. Jag skulle vilja kissa ner mig och kanske mer.

Jag vill verkligen lida. Du kan leva ut allt på mig som du alltid velat göra med en kvinna. Du kan förödmjuka mig, slå mig, behandla mig illa. Pissa på mig, smeta in mig med mat, vad du än kan komma på.

Jag vet att detta är en ganska ovanlig förfrågan jag har här och det är sällsynt att hitta något liknande på internet. Men det är därför jag blev glad över att ha upptäckt den här sidan, här tycks älskare av de ganska perversa sakerna hänga runt, vilket gör mig väldigt glad.

Är en riktig slampa

Jag är en 48-årig slampa från Göteborg och jag förtjänar att bli behandlad så. Jag är extremt undergiven och kan bara känna mig bekväm om du visar mig var min plats är. Men jag kommer inte att tjäna dig sexuellt, du kan binda mig, använda mig, men jag kommer inte att göra något annat för dig.

Inte heller sex!!! Din kuk måste stanna i byxorna under hela behandlingen!!! Jag hoppas att det är klart. Sex är lika oviktigt för mig som allt annat, men jag är inte heller lesbisk. Jag kan bara inte med det när en man trycker in sin kuk i mig och det spelar ingen roll om det är i min mun, i slidan eller analt.

Så kom ihåg, jag kommer inte att påverkas i detta avseende.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *