Sexannonser

Vill träffa en mysig äventyrerska!

Vill träffa en mysig äventyrerska!

Jag är en kille på 29 år, som söker en äventyrslysten och mysig tjej mellan 20 och 35 år. Du vill liksom jag, att vi ska tillfredsställa varandra tills det går för oss. Jag älskar sex, utom analt och toasex, samt S/M. Du är 100% frisk, liksom jag är du en vän av tvål och vatten.

Jag är 187 cm och väger 77 kg med en hyfsad kuk. Stämmer kemin mellan oss, så vill jag att vi ska ha en varaktig relation till varandra. Skicka med ett foto, inget krav på nakenfoto, men det skulle vara kul, så kanske det blir du och jag. Endast seriösa svar. Udda personer göre sig inget besvär.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *